Fereastra care face ochi frumoși casei tale

Producător autorizat

uși. ferestre. rulouri
salamander ce ar ar ar ascb ascb

Îmbinarea perfectă între design, durabilitate și accesibilitate

Noi credem cu tărie că cele mai frumoase lucruri sunt cele care se potrivesc cu omul, casa și familia sa. De aceea, produsele noastre sunt proiectate să reziste în timp și, în același timp, să înfrumusețeze spațiul intim al casei. Cu fiecare produs pe care-l scoatem pe piață, demonstrăm că se poate păstra un echilibru între stil și accesibilitate, fără a se face rabat de la calitate.

Ce înseamnă calitatea produselor pentru noi?

Este rezultatul experienței de peste douăzeci de ani pe care o avem în domeniu. Produsele noastre sunt fabricate exclusiv cu materii prime de cea mai bună calitate, întrunind standardele de calitate europeană și standardele de stil și durabilitate ale fiecărei case. Toate produsele noastre sunt supuse unor teste elaborate pentru verificarea funcționalității, siguranței, durabilității, longevității și a rezistenței la factorii externi. Profilele Salamander au o durată de viaţă de 50 de ani, calculată în urma unor teste efectuate de către institutul european Rosenheim.

Ce înseamnă calitatea produselor pentru clienți?

Asigurarea confortului în fiecare anotimp. Indiferent de stilul arhitectural și de design interior, ferestrele noastre asigură un nivel maxim de protecție la factorii externi (umiditate, poluare fonica, variatii de temperatura) și o durabilitate ridicată. Procesele de producție și montaj de tâmplărie PVC ale firmei Kaiser sunt certificate conform sistemului de management al calității ISO9001:2008. Produsul finit, adică tâmplăria din PVC cu profil Salamander, este agrementată tehnic si detine marcajul CE atestat de catre Consiliul Tehnic Permanent pentru Construcții.

Garantăm alegerea făcută de dumneavoastră.

Suntem o prezență constantă pe piață de profil datorită atenției pe care am abordat-o prelucrării minuțioase, calității constante și inovației produselor oferite. Suntem siguri de calitatea produselor noastre, așadar vă oferim, pentru întregul sortiment de produse de tâmplărie din PVC, o garanție de 5 ani. Mai multe detalii, în legătură cu acordarea garanției, puteți afla de pe site-ul nostru: www.kaiser.ro/garantie

Design, Durabilitate și Accesibilitate

imagini

Design. Kaiser face ochi frumoși casei tale și astfel casa ta va putea face la rândul ei ochi dulci celor care îi trec pragul și celor care se bucură de ea în fiecare zi. Și pentru că noi cunoaștem proverbul “Câte case, atâtea obiceiuri”, îți punem la dispoziție o varietate de design-uri potrivite stilului tău.
Durabilitate. Odată ce produsele Kaiser au intrat în casa ta, legătura este pe viață. Calitatea excepțională a produselor oferă o durabilitate garantată. Pentru că la noi, tot ce e frumos chiar durează o veșnicie!
Accesibilitate. Kaiser are produse disponibile la prețuri adaptate oricărui buzunar - de la buzunare de “doc” până la cele de ”catifea”. Pentru că produsele noastre sunt pentru voi toți, noi ne dorim să vă facem viața și casa mai frumoasă!