Fereastra care face ochi frumoși casei tale

 Garanții

Atunci când vorbim despre garanții, vorbim în primul rând de calitate. Firma Kaiser iți garantează calitatea excepțională a produselor și serviciilor pe care le livrează. Aceasta calitate este rezultatul experienței de peste 20 ani pe care o avem în domeniu. Produsele noastre sunt fabricate exclusiv cu materii prime de cea mai bună calitate, întrunind standardele de calitate europeană și standardele de stil și durabilitate ale fiecărei case. Toate produsele noastre sunt supuse unor teste elaborate pentru verificarea funcționalității, siguranței, durabilității, longevității și a rezistenței la factorii externi.

Calitate - Atenție la detaliu și inovație

Pentru tine ca și consumator, o calitate bună înseamnă însă mult mai mult și anume confort în fiecare anotimp. De aceea, indiferent că vorbim de stiluri diferite de design, ferestrele noastre au asigurată rezistența la factorii externi și o durabilitate mare în timp.

Sistemul de calitate este certificat ISO9001:2008 pentru producția și montajul de tâmplărie PVC. Iar produsul finit, adică tâmplăria din PVC cu profil Salamander, este agrementată tehnic de către Consiliul Tehnic Permanent pentru Construcții, caracteristicile de performanța pentru produsele noastre fiind date de către marcajul CE.

Marcajul CE – conform Consiliului Tehnic Permanent pentru Construcții (CTPC) este deținut de firma Kaiser, înregistrata în Registrul Unic al produselor pentru construcții, a căror conformitate cu specificațiile tehnice armonizate a fost atestat, și îndeplinește condițiile prevăzute de Hotărârea Guvernului nr. 622/2004 privind stabilirea condițiilor de introducere pe piață a produselor pentru construcții cu modificările și completările ulterioare pentru Sistemul 3 și în consecință este înscrisă în Registrul Unic. Acest produs se regăsește pe adresa www.ctpc.ro la rubrica Registru Unic la Anexa 2, Familia 2.41, Poziția 496.

Formula noastră de succes este Calitatea produselor & Atenție la detaliu & Inovație și pentru aceasta iți oferim pentru întregul sortiment de produse de tâmplărie din PVC, o garanție de 5 ani.

 Descărcări documente

salamander ar ascb ce ift irqao iso