Fereastra care face ochi frumoși casei tale

 Istoricul companiei

Kaiser - din 1992

imagini

Kaiser a funcționat dintotdeauna pe baza unui principiu foarte sănătos de business. Înființată în 1992, fondatorii firmei, o familie plină de entuziasm și dorința de muncă, au văzut această afacere ca pe un motor care funcționează la parametri ideali atâta timp cât are în spate patru piese de bază: oameni, resurse, proceduri de lucru și strategie.

Echipa Kaiser a fost întotdeauna unită, lucru care a facilitat mereu o comunicare excelentă, entuziasm și motivație. Resursele firmei au fost mereu administrate eficient, firma fiind proprietara spațiului în care își desfășoară activitatea, precum și a aparaturii și tehnologiei germane pentru producția de tâmplărie PVC și geamuri termoizolante. Aceasta a facilitat bineînțeles capacitatea de investiție și îmbunătățire continuă.

Strategii de dezvoltare

imagini

Și pentru că îmbunătățirea continuă este un principiu de bază al oricărui sistem de management de calitate funcțional, firma Kaiser a implementat proceduri de lucru clare și eficiente, pentru ca afacerea sa meargă “ca pe roate”.

Cum orice afacere are nevoie de un plan, firma Kaiser a urmat strategii de dezvoltare prin extinderea constantă a suprafeței de producție, achiziționarea de noi utilaje, construirea de spații de birouri, etc. - acțiuni care au adus firmei o cotă de piață foarte bună în prezent și un nume foarte des asociat cu calitatea excepțională.