Fereastra care face ochi frumoși casei tale

 Parteneri

logo
Tehnologie la nivel înalt- Partenerul nostru în durabilitate și calitate excepțională

Abordarea SALAMANDER în producerea de profile durabile și elegante se remarcă prin implementarea tehnologiilor cu randamente energetice înalte. Parametrii tehnici înalți și constanți ai profilelor SALAMANDER sunt dați de rețetele de producție unice, mixturile speciale și liniile tehnologice dezvoltate „in-house”.

logo
Solutions Inside - Calitate germană, execuție inegalabilă în feronerie pentru ferestre și sisteme de glisare

Siegenia Aubi este o companie internațională de origine germană, având o experiență îndelungată în domeniul producției de sisteme de feronerie pentru ferestre și de sisteme de glisare, asigurând calitate de top în fiecare produs pe care-l furnizează.

logo
Inovație și Siguranța în tehnologia de feronerie

Deschizător de drumuri în domeniul tehnologiilor inovative pentru uși și ferestre, ROTO s-a făcut remarcat, pe plan internațional, pentru soluțiile inovatoare și sigure oferite în tehnologia de feronerie.

logo
Tehnica, care ne pune în mișcare

Sistem de feronerie produs exclusiv în Austria, la cele mai înalte standarde de calitate. Un partener de încredere cu o mare responsabilitate pentru produse superioare, creativitate pronunțată și interes pentru inovație. Soluții inteligente pentru deschiderea de noi oportunități pe piața de profil.

logo
Sticla de cea mai bună calitate, în conformitate cu standardele de ordin termic, acustic, securitate și control solar, impuse de profesioniști.

Saint Gobain oferă sticlă de cea mai bună calitate care răspunde, la standarde înalte, exigențelor specifice de ordin termic, acustic, securitate și control solar, impuse de profesioniștii din construcții.