Fereastra care face ochi frumoși casei tale

 Tehnologii și Ambient

Feronerie

imagini imagini

Tehnologia de calitate a feroneriei asigură manevrabilitatea și fiabilitatea ferestrelor pe termen lung, acoperind în același timp și securitatea părților mobile ale ferestrei.
Iată câteva dintre avantajele folosirii unei feronerii de calitate: etanșeizare excelentă, rezistență, siguranță, stabilitate, sistem de antiefracție, întreținere ușoară.

Elementele speciale de închidere și alte componente de siguranță asigură posibilitatea de a stabili o protecție individuală contra pătrunderii prin efracție pentru fiecare fereastră:

  • Sistem de siguranță de bază: la ferestrele greu accesibile, sistemul de siguranță de bază este suficientă.
  • Clasa de rezistență WK1: pentru ferestre greu accesibile. Protecție de bază împotriva încercărilor de spargere prin forță fizică, de exemplu lovire, săritură, opintire cu umărul (în special acte de vandalism). Este integrată și o protecție împotriva utilizării de pârghii simple.
  • Clasa de rezistență WK2: pentru ferestre ușor accesibile. Protecția ferestrei este concepută astfel încât să preîntâmpine cazul în care spărgătorul de ocazie încearcă, cu ajutorul unor unelte simple precum șurubelnița, clește sau pană, să forțeze fereastra închisă și încuiată.
  • Clasa de rezistență WK3: pentru ferestre foarte ușor accesibile. Protecție suplimentară împotriva utilizării unei a doua șurubelnițe și a unei răngi cu gheare.